Ga naar de inhoud
Coaching

Het is jouw proces

maar je hoeft het niet alleen te doen

In korte tijd, veel resultaat.

Als je bij mij in begeleiding komt, ben ik je luisterend oor en help ik je met jouw proces van verlies.

Dit doe ik aan de hand van het bewezen effectieve 5-stappen-programma van Miskraambegeleiding Nederland. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ouders die te maken krijgen met zwangerschapsverlies en bestaat uit verschillende werkvormen.
De nadruk van mijn begeleiding zal niet liggen op het kindje ‘een plek te geven’ of het achter je te laten, maar is juist gericht op de verbinding met het kindje waardoor je weer verder kunt.

Mijn missie? Dat je naast je verdriet ook liefdevol terug kunt kijken op het kindje dat er maar zo kort was. En dat als je een nieuwe zwangerschapswens hebt (of al opnieuw zwanger bent), deze zwangerschap met meer vertrouwen en genietmomenten tegemoet gaat.

Aan het begin van mijn coaching vraag ik je digitaal een intakeformulier in te vullen.
Daarna volgen er 2 dagdelen (met een tussenpoze van 1-2 weken) waarin ik samen met jou de 5 stappen doorloop. Deze dagdelen vinden in overleg plaats op mijn huisadres, op een rustig moment in mijn verloskundigenpraktijk of op een externe locatie.

Een paar weken na afloop van het 5-stappen-programma hebben we nog een keer telefonisch contact. We bespreken dan hoe het met je gaat en wat mijn begeleiding je gebracht heeft.

Een verwijzing van de huisarts, verloskundige of gynaecoloog is niet nodig.
Er is geen wachtlijst. 

Wil jij weten of ik iets voor je kan betekenen? Of mijn aanpak voor jou de juiste is?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of mail me op welkom@miskraambegeleidingcharlie.nl.
Ik bel je graag! Dit gesprek is gratis en vaak al helpend omdat ik je direct een paar tips geef specifiek voor jouw situatie.

Regio Arnhem, Duiven/Zevenaar, Gelderland