Ga naar de inhoud
over mij

Wie ben ik?

Ik ben Rodanña Engelhardt (1985), getrouwd met mijn jeugdliefde Bart en moeder.

Voordat we onze dochters (2015 & 2017) kregen, was ik ook zwanger. Deze zwangerschap eindigde in een miskraam. In eerste instantie was ik hier nuchter en kalm onder. Maar naarmate het zwanger worden van onze oudste dochter langer duurde, veranderde dat.
Ik zat niet lekker in mijn vel.

Ik ben met veel plezier verloskundige in een verloskundigenpraktijk sinds 2008, een heel bijzonder vak. Maar helaas eindigen niet alle zwangerschappen met een baby in de wieg.

Ik heb altijd gevoeld dat mijn begeleiding er nog meer toe doet als ouders te maken krijgen met verlies in de zwangerschap. Juist tijdens dit verdriet, als zij op hun kwetsbaarst zijn, is het nog belangrijker wat ik zeg en doe, of juist niet.

Maar verloskundige zorg stopt vaak na ongeveer 6 weken. Geregeld voel ik dat vrouwen meer begeleiding nodig hebben, ook na die tijd. Of juist na die tijd. En die wil ik kunnen bieden. Daarom heb ik me hierin gespecialiseerd en is Miskraambegeleiding Charlie ontstaan.

Mijn missie? Dat je naast je verdriet ook liefdevol terug kunt kijken op het kindje dat er maar zo kort was. En dat als je een nieuwe zwangerschapswens hebt (of al opnieuw zwanger bent), deze zwangerschap met meer vertrouwen en genietmomenten tegemoet gaat.

Wil je in een persoonlijk gesprek van mij al enkele tips ontvangen specifiek voor jouw verlies?

Mail me dan op welkom@miskraambegeleidingcharlie.nl, bel op 06-83915744 of vul het contactformulier in.

Dan spreek ik je snel, ik luister graag naar je.

Rodañna

Coach na zwangerschapverlies | Verloskundige | Ervaringsdeskundige | Vrouw | Moeder

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Klik hier.

pexels-pixabay-56848

Charlie

Charlie is een klein meisje dat me dierbaar is. Zij is het dochtertje van goede vrienden die er helaas maar 16 weken zwangerschap mocht zijn. Ze heeft me geraakt als verloskundige maar bovenal als vriendin, moeder, vrouw en mens.

Regio Arnhem, Duiven/Zevenaar, Gelderland